Kiista Etiopian aarteista jatkuu

Lontoo 30.04.18 (IPS) Lontoossa huhtikuussa avattu etiopialaisten taideaarteiden näyttely on voimistanut keskustelua sitä, pitäisikö 1800-luvulla hankittu ryöstösaalis palauttaa kotimaahansa. Victoria and Albert -museossa on esillä 20 etiopialaista käsikirjoitusta ja kuninkaallista taide-esinettä, jotka britit saivat ryöstösaaliiksi Maqdalan taistelussa vuonna 1868. Etiopialaisia… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

James Jeffrey