AirPhysio Beoordelingen – Natuurlijke ademhalingshulp voor uw behoeften

Er is een toename van ademhalingsproblemen, meestal omdat men verkeerde keuzes maakt en gebruikt op het gebied van levensstijl, van nature voorkomende ziekten zoals astma, COPD, en bronchiëctasieën. Onderzoekers hebben een therapie- en behandelingsapparaat ontworpen dat de levenskwaliteit verbetert en dat patiënten met longaandoeningen zoals astma, COPD taaislijmziekte wil helpen hun longen schoon te maken.

Airphysio helpt het opgehoopte slijm in de longen te verwijderen, waardoor de longcapaciteit toeneemt en het ademen gemakkelijker wordt. Airphysio is een uiterst geschikt apparaat voor mucusklaring en longverruiming. De positieve expiratoire druk OPEP producten zijn apparaten die ontworpen zijn en gebruikt kunnen worden voor natuurlijke mucusklaring en reiniging van de longen.

Tegelijkertijd is Airphysio een bekroond oscillerend Positive Expiratory Pressure OPEP apparaat dat helpt bij het vergemakkelijken van secretie mobilisatie, mucus klaring, en long expansie door het verbeteren van het longvolume. (Alle links in deze post zijn affiliate links waarvan de auteur een kleine commissie ontvangt voor de verkoop van dit product of deze dienst, maar de prijs is hetzelfde voor u).

 

2 31

Wat is AirPhysio?

Airphysio is een OPEP-apparaat met oscillerende positieve expiratoire druk dat gebruik maakt van een volledig natuurlijk proces en helpt bij het controleren van slijmklaring, afscheiding en longverwijding. Door een proces dat bekend staat als oscillerende positieve expiratoire druk OPEP, behoudt u een optimale hygiëne in uw longen, en wordt uw longcapaciteit hersteld.

Het product is ontworpen en wordt gebruikt om aandoeningen van de luchtwegen zoals Astma, COPD, Cystic Fibrosis, en bronchiectasis op een gemakkelijkere manier te verminderen. Al deze aandoeningen verminderen het vermogen van het lichaam om zich te ontdoen van verontreinigd slijm uit de longen. Onderzoek heeft uitgewezen dat astma uw longcapaciteit met 5-25 ml per jaar vermindert en ook uw levensverwachting kan verlagen.

Zonder oefening treedt ademnood op wanneer de longcapaciteit zodanig verminderd is dat zij vele lichamelijke activiteiten niet meer kan ondersteunen. Vandaar de behoefte om de longen schoon te maken en de longen te verruimen.

De bekroonde producten zijn ontworpen op een manier die positieve expiratoire druk OPEP en Vibratie combineert om de volgende functies in de longen uit te voeren;

 • Het helpt het slijm op de wanden van de luchtwegen los te maken, zodat het gemakkelijker kan worden uitgescheiden
 • Vergemakkelijkt het transport van slijm uit de luchtwegen
 • Het OPEP apparaat is geschikt voor slijm, COPD klaring
 • Helpt de longverwijding te bevorderen en de luchtwegen vrij te maken
 • Helpt om onderbenutte delen van de longen aan te spreken
 • Helpt de slijmophoping tijdens een infectie te verminderen
 • Bevordert de verwijdering van verontreinigende stoffen en ingeademde allergenen
 • Helpt het vrijmaken van de luchtwegen en de longhygiëne te bevorderen, waardoor het risico van nieuwe infecties en longontsteking wordt verminderd.

 

Bezoek de officiële website hier!

 

Slijm op de borst

Het lichaam maakt elke dag op natuurlijke wijze slijm aan, en de aanwezigheid ervan hoeft niet noodzakelijk op een ziekte te wijzen. Slijmafscheiding is het werk van het ademhalingssysteem en bevindt zich in de neus, de keel, de longen en de mond. In tegenstelling tot wat mensen denken, speelt slijm een belangrijke rol omdat het helpt bij de bescherming tegen bepaalde infecties. Gewoonlijk maakt het lichaam dagelijks ongeveer een liter slijm aan. Te veel afscheiding is echter een teken van infectie en maakt ademhalen en bewegen moeilijker. Daarom moet u het overtollige slijm verwijderen.

Hier zijn enkele situaties waardoor je slijm in je borst krijgt:

 • Zure reflux: Te veel terugvloeiend zuur in de maag verplaatst zich uiteindelijk naar de slokdarm en de keel. Dit resulteert in verstopping van de borst en postnatale infusie, en een vermindering van de longcapaciteit.
 • Allergieën: Allergieën kennen een hele reeks symptomen, waaronder niezen, jeukende ogen, hoesten en benauwdheid op de borst. Als u allergisch bent voor iets in de lucht, zal de reactie waarschijnlijk de longen betreffen.
 • Astma: Samen met andere astmasymptomen is hoesten een teken dat uw luchtwegen ontstoken zijn, en een kleine hoeveelheid slijm vermindert de longcapaciteit.
 • Bacteriële en Virale Infectie: Infecties zoals griep, longontsteking en bronchitis veroorzaken in de luchtwegen grote hoeveelheden slijm, groen of geel, waardoor de longcapaciteit afneemt.
 • Cystic Fibrosis: De aandoening taaislijmziekte is meestal erfelijk en leidt tot een verdikking van het slijm in de longen en andere organen. Naarmate u ouder wordt, zal deze aandoening waarschijnlijk verergeren.

 

Bezoek de website hier!

 

Gebruik van Airphysio Apparaat

Het gebruik van het Airphysio toestel is eenvoudig, en u heeft dus van niemand hulp nodig om het te gebruiken. De makers hebben het ontworpen om te werken en een amateur te helpen zonder veel oefening. Allereerst wordt aanbevolen dat u uw longen vult door diep adem te halen (buikademhaling). Houd de adem 2 tot 3 seconden vast voordat u het product in uw mond stopt. Adem snel en consequent uit door het apparaat in een tempo van 2 tot 5 seconden totdat u uw longen leeg heeft. Zorg ervoor dat u niet te hard drukt, want dan kunt u een benauwd gevoel in de borstkas krijgen.

Terwijl sommige mensen het zonder al te veel inspanning voor elkaar krijgen, zullen sommigen er in het begin moeite mee hebben maar er na verloop van tijd aan wennen. Zodra u voelt dat uw longen de optimale longcapaciteit hebben, zou u in staat moeten zijn om het kogellager van de kegel te tillen en het te laten oscilleren. Het wordt aanbevolen dat u het Airphysio-apparaat losmaakt zodat de kap naar boven wijst en het kantelt totdat u maximale trillingen op uw borst voelt. Probeer hierbij uw wangen stijf te houden om de impact van de Airphysio op de borstkas te helpen versterken.

Na het uitademen door het bekroonde product, zal het slijm zich beginnen op te hopen bovenaan de longen of achteraan in de keel, afhankelijk van uw reactie. Als dat bij u het geval is, begin dan te hoesten om het slijm te verdrijven; zo niet, werk dan door tot in de keel en kies ervoor om door te slikken.

Herhaal dit proces zes keer met ongeveer twee keer per minuut gedurende maximaal 5 minuten. Adem tussen elke sessie twee keer diep in, omdat dit de kans op licht in het hoofd worden vermindert. Voordat u met het slijmklaar maken en het uitzetten van de longen begint, is het van essentieel belang dat u de volgende stappen uitvoert:

 1. Ten eerste, ontspan en neem een juiste houding en positie aan
 2. Adem langzaam verder in dan de normale ademhaling, maar vul je longen niet helemaal.
 3. Hou je adem in voor 2 tot 3 seconden
 4. Plaats de Airphysio gadget aan de mond en adem er redelijk snel door uit, maar niet met een krachtige snelheid, maar zorg ervoor dat u de longen niet ledigt.
 5. Pas de kanteling aan om een maximale trilling in de borstkas te voelen en houd uw wangen zo stijf mogelijk.
 6. Herhaal de volgende stappen 2 tot 4 gedurende 5 tot 10 ademhalingen totdat u voelt dat het slijm zich boven op de longen heeft opgehoopt.

 

De beste prijs krijg je hier.

 

Apparaat Review

Het oscillerende Positieve Expiratoire Druktherapie OPEP-apparaat bestaat uit de volgende onderdelen;

 • Ronde kegel
 • Mondstuk en voet
 • Mondstuk dop
 • Kindveilige beschermhoes
 • Roestvrij stalen kogel

Airphysio is verkrijgbaar in verschillende maten die een geïndividualiseerde behandeling mogelijk maken. Stalen kogels van klein formaat helpen de uitademingsweerstand te verminderen en de long uit te zetten, vooral voor kinderen en volwassenen met een lage longcapaciteit en ernstige aandoeningen van de luchtwegen. Anderzijds is een stalen bal van normale grootte het beste voor gezonde, actieve personen met matige ademhalingsaandoeningen die de longcapaciteit waarschijnlijk verminderen.

 

Hoe Airphysio Oscillerende Positieve Expiratoire Druk Werkt

Het medische hulpmiddel werkt via oscillerende positieve uitademingsdruk, vergelijkbaar met het hoestmechanisme. Het mechanisme maakt gebruik van een combinatie van het uitzetten van het middenrif en het sluiten van het middenrif door de stembanden te sluiten en vervolgens weer los te laten, om te komen tot een explosieve vrijlating van lucht uit de longen en vreemde deeltjes te verdrijven.

Airphysio combineert het uitzetten van het diafragma en een roestvrijstalen kogellager tot een kegelafdichting om een soortgelijk effect te helpen creëren. Airphysio verhoogt het hoestproces met ongeveer 15 tot 35 per seconde, waardoor de wanden van de luchtwegen sneller uitzetten en samentrekken, waardoor het slijm loskomt en de longen efficiënter kunnen uitzetten. Goed gepositioneerde longen betekenen voldoende ruimte voor het uitdrijven van slijm en andere vreemde deeltjes die uw ademhalingssysteem kunnen hinderen. De Airphysio helpt ook bij het vergroten van de longcapaciteit en het openen van geblokkeerde halfgesloten luchtwegen.

Het therapieapparaat is dus geschikt voor COPD, slijmklaring en longverruiming. Bezoek deze website om meer beoordelingen van klanten te zien!

 

Hoe maak je lucht schoon?

Na het gebruik van AirPhysio apparaat, moet u het schoonmaken om vocht of slijm van de interne componenten te verwijderen. Om dit te doen, demonteer de gadget, en er zijn twee vensters voor dit. Boven het venster aan de ene kant, geeft een kleine verhoogde piek de correctie van de veiligheidsgrendel van het kind aan, die wordt ingedrukt om het apparaat te openen. Zorg ervoor dat de doorzichtige dop op het uiteinde van u af is gericht wanneer u Airphysio op een harde ondergrond neerlegt.

Plaats daarna een puntig voorwerp aan de rechterkant van het venster om de kinderveiligheidsklink in te drukken. Til de Airphysio op en draai de dop 0,3 tegen de klok in en trek de doorzichtige dop los van het apparaatlichaam.

Als de Airphysio volledig gedemonteerd is, was dan alle onderdelen met kraanwater met een milde zeep of afwasmiddel. Spoel daarna alle onderdelen af met kraanwater en veeg het daarna af met een schone handdoek. Veeg het reeds schone apparaat af in een alcoholoplossing, bij voorkeur ethyl of isopropyl, met een alcoholconcentratie van 60-90%.

Zodra u er zeker van bent dat alle onderdelen schoon en droog zijn, zet u het Airphysio apparaat weer in elkaar en bergt u het op een schone en droge plaats op. Het wordt aanbevolen het Airphysio-apparaat ten minste eenmaal per dag schoon te maken.

 

Waarom heeft u het Airphysio Positive Expiratory Pressure Opep apparaat nodig?

Iedereen kan te maken krijgen met een natuurlijke aandoening van het lichaam die bekend staat als COPD, mucus dysfunctie. Van deze ademhalingsaandoening is sprake wanneer de longen gedurende een bepaalde tijd een teveel aan slijm ontwikkelen om vreemde deeltjes te beschermen. Dit kan gebeuren wanneer de longen geïnfecteerd zijn door virussen, COPD, ziekteverwekkers of bacteriën, en andere vreemde deeltjes zoals roken, vervuiling of dampen. Dergelijke omstandigheden prikkelen de longen om overtollig slijm te produceren of aandoeningen zoals ontstekingen, ademhalingsaanvallen, agitatie of zelfs astma, vandaar de noodzaak van een longverwijding en slijmklaring.

De symptomen die gepaard gaan met astma, COPD, mucoviscidose en bronchiëctasieën kunnen leiden tot een verlies van de longfunctie tot 64 ml per jaar en maken lichaamsbeweging moeilijk.

Het OPEP product helpt bij de behandeling van de volgende ademhalingsaandoeningen:

 • Astma
 • Atelectase
 • Cystic Fibrosis
 • Bronchiëctasieën
 • Ouderen of rokers
 • Chronische obstructieve longaandoening (COPD) – Chronische bronchitis

Airphysio is ontworpen voor zowel tieners als volwassenen met ademhalingscomplicaties. Het OPEP-apparaat is eenvoudig te gebruiken om het slijm in uw longen als gevolg van overmatige afscheiding te verwijderen. De therapie producten zijn ook ontworpen en aanbevolen voor chronische aandoeningen zoals astma, COPD, bronchitis, bronchiectasis.

 

Koop dit product nu met een speciale korting!

 

Hoe helpt Airphysio met astma?

Zoals eerder in deze publicatie vermeld, kan het Airphysio-apparaat astmasymptomen, zoals bronchitis en bronchiëctasieën, verminderen. Airphysio kan astma patiënten op twee verschillende manieren helpen: Ten eerste helpt het apparaat bij het natuurlijke opruimingsproces van het lichaam om de luchtwegen te helpen en de longen in conditie te houden door elke blokkade of ophoping van overtollig slijm op te ruimen. Het apparaat maakt gebruik van twee methoden, namelijk mobilisatie en eliminatie methoden.

Airphysio apparaat kan astma patiënten helpen is door middel van trillingen of flutter effect. Diepe ademhaling helpt bij het conditioneren van de luchtwegen, waardoor de longcapaciteit via de fysiotherapeutische methode wordt verbeterd.

 

Waarom Airphysio?

Airphysio is een internationaal bekroond apparaat dat gebruik maakt van Oscillating Positive Expiratory Pressure OPEP (OPEP) wordt gebruikt voor de natuurlijke behandeling en betere therapie van COPD, chronische medische ademhalingsaandoeningen. Het product wordt gebruikt omdat het het natuurlijke reinigingsproces van het lichaam helpt door de ademhaling van de gebruiker op natuurlijke wijze te verbeteren. Wanneer u uitademt door dit ademhalingsapparaat, wordt er positieve druk gecreëerd op de longen, wat helpt om slijm op de luchtwegwand los te maken zodat u het op natuurlijke wijze kunt uithoesten. Op die manier kunt u eindelijk in- en uitademen zonder u te moeten inspannen. Als u de reviews op de officiële website van de fabrikant bekijkt, zult u merken dat de meeste klanten die het apparaat hebben gebruikt, het hebben omschreven als ‘levensveranderend’.

Hier zijn enkele redenen waarom het Airphysio toestel een goede optie is voor de natuurlijke behandeling en therapie van uw ademhalingsmoeilijkheden;

 

Verwijdert op natuurlijke wijze slijm uit de luchtwegen

Airphysio wordt aanbevolen omdat het helpt op natuurlijke wijze overtollig slijm op uw longen te verwijderen, waardoor de geblokkeerde halfgesloten luchtwegen weer open gaan. Wanneer Airphysio wordt gebruikt, helpt het een optimale hygiëne van de longen te behouden en herstelt het de maximale longcapaciteit.

 

Werkt onmiddellijk

Veel klanten en mensen hebben dit apparaat geprezen voor zijn vermogen om de ademhaling binnen enkele minuten na gebruik te verbeteren. Airphysio is uiterst snel en effectief; binnen een uur of twee worden uw longen helderder en klaar om te werken, en hoe vaker u het gebruikt, hoe beter, sterker en gezonder uw longen worden.

Gemakkelijk te gebruiken

Airphysio is eenvoudig te gebruiken; enkele seconden blazen en dan op een veilige plaats opbergen voor een volgende sessie. Met Airphysio is er geen batterij of navulling nodig. Bovendien is het slijmverwijderingsproces eenvoudig.

 

Volledig natuurlijk, veilig en effectief

Airphysio geeft u de kans om uw longen te zuiveren, te verruimen en te versterken zonder gebruik te maken van chemicaliën, toxines of steroïden. Airphysio onder steunt het natuurlijke reinigingsproces van het lichaam en zorgt zo voor een optimale ademhaling.

Ook de wetenschap achter dit apparaat is goed onderzocht en zeer effectief bevonden.

Werkt bij verschillende aandoeningen van de luchtwegen Airphysio is vertrouwd en heeft bewezen te helpen bij bronchiëctasieën, astma, COPD, taaislijmziekte en atelectasieën, naast vele andere aandoeningen van de luchtwegen.

 

Geen voorschrift nodig

Airphysio is 100% medicijnvrij, natuurlijk en maakt gebruik van hoogwaardig materiaal van medische kwaliteit, en dus kunt u er een voor uzelf krijgen zonder recept.

 

30-dagen tevredenheidsgarantie en 1 jaar garantie

Als u niet tevreden bent met de werking van dit product, hebt u de kans om het terug te sturen en uw volledige terugbetaling te krijgen. Om het terugbetalingsproces gemakkelijk te maken, kunt u het klantenserviceteam bereiken op hun e-mail info@airphysio.com.

In recensies hebben mensen ook beweerd dat ze hun telefoonnummers hebben gebruikt om het terugbetalingsbeleid in gang te zetten. U kunt hen bereiken op 1300 723 110 of +61 7 3535 0640.

Mensen kunnen de makers ook een brief sturen en deze richten aan Unit 3, 6-8 Amber Road, Tweed Heads South NSW 2486

 

Voorzichtig bij het gebruik van Airphysio

Dit proces kan ertoe leiden dat de gebruiker zich licht in het hoofd voelt door de hoeveelheid kooldioxide die het lichaam binnenkomt. Neem in zo’n geval een pauze en adem normaal door tot u zich normaal voelt.

 

Waar te koop

In tegenstelling tot veel andere verwante producten, wordt Airphysio niet in China gemaakt; dit bekroonde apparaat wordt in Australië gemaakt. Het is speciaal gemaakt om de symptomen te verminderen die gepaard gaan met astma, chronisch obstructieve longziekte, bronchiectasis, emfyseem, chronisch obstructieve longziekte, en vele andere aandoeningen van de luchtwegen. Bezoek de officiële website hier voor een gereduceerde prijs!

 

Prijs en geld-terug-garantie

De makers van Airphysio suggereren dat mensen medische producten kunnen kopen van de officiële website. Door dit te doen, zijn mensen verzekerd van het verkrijgen van een authentiek en legitiem product voor de behandeling en therapie van hun pulmonale en medische problemen zoals bronchiectasis, overtollige slijm afscheiding,

U kunt een medisch apparaat tegen een redelijke prijs kopen op de officiële site. Ze hebben momenteel een uitverkoop waarbij u één apparaat tegen een gereduceerde prijs kunt kopen. Bovendien kunt u ook een betere aanbieding krijgen waarbij u drie apparaten voor de prijs van twee krijgt.

De makers van Airphysio zijn ervan overtuigd dat u van het product zult houden, en de kwaliteit is van topklasse. Niettemin heeft Airphysio een 30 dagen geld-terug garantie, waarbij u uw geld volledig terug kunt krijgen. Naast het bereiken van hen via de telefoon, kunt u mailen naar dit adres: Unit 3, 6-8 Amber Road, Tweed Heads South NSW 2486.

Houd in gedachten dat het restitutiebeleid duidelijk is dat het alleen van toepassing is op ongeopende medische producten. Klik hier om de huidige korting te ontdekken!

 

Airphysio Beoordelingen – Final Thoughts

Als u op zoek bent naar een eenvoudig te gebruiken OPEP-therapie (Oscillating Positive Expiratory Pressure) om het natuurlijke reinigingsproces van het lichaam te ondersteunen door het verwijderen van slijm en het uitzetten van de longen, dan is Airphysio een uitstekende keuze.

Bovendien, als u lijdt aan aandoeningen zoals Astma, COPD, Cystic Fibrosis, Bronchiectasis, Bronchitis, of als u kortademig wordt, moet u het Airphysio apparaat aanschaffen en gebruiken.

Het ademtrainingstoestel kan worden gekocht via GetAirPhysio.io, waar u het internationale OPEP-apparaat krijgt dat u helpt het slijm op te ruimen, secretiemobilisatie te vergemakkelijken, de ademhaling te verbeteren en het longvolume en de longcapaciteit te vergroten.

Het product is eenvoudig te gebruiken. Bovendien bevestigen beoordelingen van mensen die het product hebben gebruikt, dat zij voor de rest van hun leven beter en gemakkelijker hebben kunnen ademen.

De authenticiteit van Airphysio wordt het best bevestigd door personeel in de gezondheidszorg dat het gebruik van Airphysio aanbeveelt voor de behandeling en therapie van de meeste chronische longaandoeningen in het leven, zoals bronchitis, COPD, bronchiectasis.

 

Contact Info

De GiddyUp Groep, LLC

20 N. Oak St.

Ventura, CA 93001

USA

 

Homepage: https://getairphysio.io/

E-mail: support@giddyup.io

 

 

Bekendmaking

Dit is een advertentie en geen echt nieuwsartikel, blog of update over consumentenbescherming. Dit bericht is alleen voor informatieve doeleinden. De informatie vormt geen advies of een aanbod tot aankoop.

Elke aankoop gedaan op basis van dit verhaal wordt gedaan op eigen risico. Dit product is niet bedoeld om een diagnose te stellen, te behandelen, te genezen, of een ziekte te voorkomen. Raadpleeg een deskundige adviseur / gezondheidsprofessional vóór een dergelijke aankoop. Elke aankoop gedaan via deze link is onderworpen aan de uiteindelijke voorwaarden en bepalingen van de website die het product verkoopt. De inhoud van dit bericht neemt geen enkele verantwoordelijkheid direct of indirect. Neem rechtstreeks contact op met de verkoper van het product.

Het verhaal op deze site en de persoon in het verhaal zijn geen echt nieuws. Dit verhaal is veeleer gebaseerd op de resultaten die sommige mensen die deze producten hebben gebruikt, hebben bereikt. De resultaten die in het verhaal en in de commentaren worden afgebeeld zijn illustratief, en kunnen niet de resultaten zijn die u met deze producten bereikt.

 

Affiliate Disclaimer

Deze post bevat affiliate links, wat betekent dat het auteursteam producten en diensten aanbeveelt die zij zelf hebben gebruikt of goed kennen, en een commissie kunnen ontvangen als u deze ook koopt (zonder extra kosten voor u).

 

Testimonial Disclaimer

Getuigenissen die op deze site verschijnen zijn ontvangen via een verscheidenheid van inzendingsmethodes van werkelijke gebruikers van onze producten en/of diensten. Ze zijn vrijwillig verstrekt en er is geen compensatie aangeboden of verstrekt. De resultaten zijn mogelijk niet typisch en kunnen niet worden gegarandeerd.

 

Handelsmerk Disclaimer

Onze verwijzingen naar namen, merken, producten, handelsmerken en logo’s van derden zijn op geen enkele wijze bedoeld om het bestaan van een licentie, goedkeuring, verwantschap of enige relatie tussen ons en deze respectievelijke eigenaren van derden uit te drukken of te impliceren. Het gebruik van namen of productlogo’s van derden dient enkel ter illustratie.

iCrowdNewswire