Derila Tyyny – Tämä alennus on EXTREME – Suomi

derila

 • Levollinen ja syvä uni ovat välttämättömiä oman terveyden ja hyvinvoinnin kannalta.
 • Siksi on entistäkin tärkeämpää löytää tyyny, joka on optimaalisesti mukautettu käyttäjän nukkumistottumuksiin ja joka tarjoaa parhaan mahdollisen helpotuksen selkärangalle.
 • Erinomaisia asiakasarvioita, ensiluokkaista valmistusta ja lukuisia myönteisiä ominaisuuksia omaava tyyny on esimerkiksi Derilan ergonomisesti muotoiltu tyyny, jota tarkastellaan yksityiskohtaisesti seuraavassa testiraportissa.

▶   ▶   Osta Derila 70% alennus

Osta Derila tyyny erikoishintaan

 • Hanki 50% alennus
 • Tilaa suoraan valmistajalta
 • Pikakuljetus

Siirry suoraan Derilan valmistajalle (virallinen myymälä)

Mikä Derila-brändi tarkalleen ottaen on?

Innovatiivinen Derila-tuotemerkki edustaa korkealaatuisia erikoistyynyjä, jotka tarjoavat vertaansa vailla olevaa nukkumismukavuutta uusimpien materiaalien käytön ansiosta.

Derila tyyny kokemuksia

Derilan niskatyyny soveltuu periaatteessa kaikkiin nukkumistyyppeihin ja -asentoihin.
Riippumatta siitä, nukutko selkä-, kylki- vai vatsamakuulla, Derila-tyyny tukee selkärankaa täydellisesti ja takaa siten levolliset ja rentouttavat yöunet.
Tämä hyödyttää myös käyttäjiä, jotka kärsivät unihäiriöistä ja epämiellyttävistä niska-, olkapää- tai selkäkivuista.
Koska väärästä tyynystä usein johtuva kaularangan taipuma voidaan välttää käyttämällä ergonomisesti suunniteltua Derila-merkkistä tyynyä.

Derila tyyny kokemuksia

▶   ▶   Osta Derila 70% alennus

Amazon?

Alkuperäistä Derila-tyynyä ei voi ostaa Amazonista.

Derilan tyynyn testiraportti – Edut

Lukuisten ominaisuuksiensa ansiosta Derila-kaulatyyny on yksi suosituimmista levollisen unen tukityynyistä.

Erikoistyynyn monien etujen joukossa ovat alla luetellut edut:

 • Ensiluokkainen laatu: Derila-tyynyt tekevät vaikutuksen erinomaisella työnjäljellään ja korkealaatuisten materiaalien käytöllä.
  Pestävällä ulkopeitteellä on lämpötilaa tasaava vaikutus ja se estää lämmön kerääntymistä epämiellyttävästi yöunen aikana ja vaikuttaa negatiivisesti unen laatuun.
 • Sisäpuolella oleva ilmaa läpäisevä kerros ja erikoispuristetusta vaahtomuovista valmistettu premium-muistivaahtokerros täydentävät tukityynyn erinomaista valmistusta.
 • Helppo puhdistaa: Erityisen helppoa ja mutkatonta puhdistusta varten Derila-tyynynpäälliset voidaan helposti irrottaa ja pestä pesukoneessa.
 • Integroidut tukisiivet: Ns. perhostukisiivet, jotka sijaitsevat Derila-unityynyn molemmilla puolilla ja sopivat mihin tahansa nukkuma-asentoon, antavat lisätukea pään ja niskan alueelle.
  Sisäänrakennettu kaulanurkka: Sisäänrakennettu kaulanurkka mahdollistaa täydellisen niskan alueen asettumisen ja vähentää siten levotonta kääntelyä ja kääntelyä unen aikana.
 • Premium-muistivaahto: Erittäin tiivistetty muistivaahto mukautuu silmänräpäyksessä nukkujan yksilölliseen muotoon paineen vaikutuksesta ja takaa näin koko selkärangan optimaalisen linjauksen.
  Kun vaahtomuovia ei käytetä, se palautuu alkuperäiseen muotoonsa.
 • Optimaalinen nukkumakorkeus: Premium-muistivaahdon suuri tiheys estää Derila-tukityynyä painumasta liikaa.
  Tämän ansiosta Derila-unityyny takaa parhaan mahdollisen nukkumakorkeuden, joka rentouttaa niskan optimaalisesti ja takaa levollisen unen.
 • Ergonominen muoto: Erikoistukityynyn ergonominen muotoilu on hyvin harkittu kaareva muotoilu, joka tukee ja keventää täydellisesti selkää, niskaa ja päätä.Ärsyttävät nukahtamisvaikeudet, epämiellyttävät jännitykset, jatkuva kuorsaus tai jatkuva herääminen yöllä voidaan näin onnistuneesti välttää.
 • Kompaktit mitat: Derila-tyynyn kompaktit mitat ja pieni paino tekevät siitä ihanteellisen kumppanin kaikenlaisille matkoille.
  Se voidaan esimerkiksi helposti sijoittaa käsimatkatavaroihin lentokoneessa tai auton takapenkille seuraavalla matkalla.
  Myös työmatkalaisille, jotka joutuvat yleensä istumaan junassa pidempiä aikoja päivittäin, Derila-tukityyny on erinomainen tapa rentouttaa koko hartian, selän ja niskan lihakset ja saapua perille virkistyneenä.
 • Erittäin hyvä hinta-laatusuhde: Niiden myönteisten ominaisuuksien lisäksi, jotka voivat edistää levollisempaa ja syvempää unta, Derila Memory Foam -tyyny vakuuttaa myös erittäin hyvällä hinta-laatusuhteella.
  Erityisen tukityynyn yksittäishinta on noin 79,90.
  Usean Derila-tyynyn ostaminen palkitaan kiinteillä hinnoilla, jotka tekevät tyynyjen ostamisesta entistäkin houkuttelevampaa.
  Lisäksi säännöllisin väliajoin järjestetään alennuskampanjoita, jotka yleensä takaavat viidenkymmenen prosentin hinnanalennuksen.
 • Helppo tilausprosessi: Jotta Derila-tyynyn ostaminen olisi mahdollisimman miellyttävää, Derila-yhtiön verkkosivuilla on helppo tilausprosessi ja useita maksutapoja, kuten Paypal, tärkeimmät luottokortit tai Klarna.

Derila muissa maissa

Miten Derila Memory Foam -tyyny on rakennettu?

Derila-tyynyn harkittu rakenne on merkittävä tekijä suositun tukityynyn menestyksessä.
Tämä johtuu siitä, että merkkityyny koostuu kolmesta eri kerroksesta, jotka yhdessä takaavat äärimmäisen nukkumismukavuuden.

Ensimmäinen kerros koostuu irrotettavasta ja pestävästä tyynynpäällisestä, joka takaa miellyttävän tunteen iholla laadukkaan materiaalikoostumuksensa ansiosta ja joka voidaan helposti peittää sopivalla tyynynpäällisellä.

Seuraava kerros on hengittävä sisäpeite, joka toimii toisaalta muistivaahdon suojakerroksena ja toisaalta lisää tyynyn päällä makaamisen mukavuutta.

Lopuksi kolmas kerros on sisällä, niin sanottu premium-muistivaahto, joka tunnetaan myös nimellä memory foam.

Tämä erikoismateriaali mukautuu täydellisesti nukkujan vartalon ääriviivoihin kehon lämmön ja käyttäjän painon ansiosta ja takaa erinomaisen paineenalennuksen.

Pistejoustavan vaahtomuovin käytön jälkeen materiaali palautuu alkuperäiseen muotoonsa eikä jätä jälkeensä epämiellyttäviä makuuonteloita, kuten tavanomaisissa tyynyissä on tapana.

▶   ▶   Osta Derila 70% alennus

Mitkä ovat Derila-tyynyn erityispiirteet?

Derila-tyynyt ovat yhä suositumpia niiden erityisominaisuuksien vuoksi.
Kuten jo mainittiin, erityistukityynyn käyttäjät arvostavat ennen kaikkea Derila-tyynyn erinomaista valmistusta ja harkittuja materiaalivalintoja.

Pääpaino on vankassa ja hengittävässä ulkopäällysteessä, pehmustetussa erikoissisäpäällysteessä ja viimeisimmän teknologian mukaisesti kehitetyssä Memory Foam -kerroksessa.

Lisäksi tukityyny erottuu kilpailijoista integroidun niskakulman, hyödyllisten perhostukisiipien, ergonomisen muodon ja harkitun nukkumiskorkeuden ansiosta.

Derila suosittelut, arvostelut ja arvosanat asiakkailta

Derila-tyyny nauttii suurta suosiota laadukkaan työnsä ja lukemattomien etujensa ansiosta, ja se saa jatkuvasti myönteisiä arvioita innokkailta käyttäjiltä.
Seuraavat asiakkaiden arvostelut Derila Memory Foam -tyynystä antavat yleiskuvan positiivisista käyttäjäkokemuksista:

 • Marion K.: Fantastinen tyyny, joka vakuuttaa erittäin hyvällä laadulla ja takaa mukavan unen.
  Derila-tyynystä saamieni myönteisten kokemusten vuoksi aion ostaa toisen tyynyn lahjaksi miehelleni.
  Uuden suosikkityynyni tilausprosessi, toimitus ja maksu sujuivat myös ongelmitta.
 • Stephan M.: Koska olin aiemmin käyttänyt vain tavallisia tyynyjä, olin aluksi hieman skeptinen.
  Mutta jo ensimmäisen viikon jälkeen olen täysin vakuuttunut. Derila-tyynyn ansiosta voin nukkua levollisesti ja herätä virkeänä.
  Tämä tekee päivittäisistä tehtävistäni paljon helpompia, ja pystyn keskittymään yleisesti ottaen paremmin.
  Myös toistuvat päänsärkyni ovat jääneet historiaan, kun aloin käyttää Derila-tyynyä.
  Kaiken kaikkiaan erittäin onnistunut tyyny, jonka ostaisin milloin tahansa uudelleen.
 • Meike B.: Ostin Derila-tyynyn ystäväni suosituksen perusteella, enkä pettynyt.
  Tyyny tukee mukavasti selkärankaani unen aikana ja pitää pääni mukavassa asennossa.
  Ärsyttävät selkä- ja niskakipuni, jotka ovat vaivanneet minua useita vuosia, ovat parantuneet suhteellisen lyhyen Derila-tyynyn käytön jälkeen.
  Koska ostin tyynyn kampanja-aikana, olin onnekas saadessani viisikymmentä prosenttia alennusta alkuperäisestä ostohinnasta.
 • Thomas L.: En voinut kuvitellakaan, että tyyny voisi todella parantaa unen laatua pitkällä aikavälillä!
  Olin kuitenkin väärässä: tyyny tarjoaa verratonta mukavuutta riippumatta siitä, missä nukkuma-asennossa makaan.
  Huono uni tai kireät hartiat ovat nyt menneisyyttä.
  Herään joka aamu syvästi rentoutuneena ja aloitan päivän täynnä energiaa.
  Olen myös vakuuttunut Derila-tyynyn laadusta, koska tyyny säilyttää muotonsa pitkällisenkin käytön jälkeen eikä siinä näy kulumisen merkkejä.
  Kaiken kaikkiaan erinomainen tyyny, jolla on erinomainen hinta-laatusuhde.
 • Petra W.: Derila-tyyny on ehdottomasti ykköstyynyni.
  Onnellisen sattuman kautta tulin tietoiseksi erityisestä tyynystä, enkä ole sen jälkeen nukkunut yhtään yötä ilman sitä.
  Tämä pätee sekä kotona että hotellissa nukkuessa, ja Derila-tyyny on aina mukanani.
  Ennen Derila-tyynyn ostamista en ollut koskaan kuullutkaan käytetystä memory foam -materiaalista, mutta se todella mukautuu vartalon muotoon ja palautuu sitten alkuperäiseen muotoonsa.
  Testivaiheen jälkeen päätin varustaa koko viisihenkisen perheeni Derila-tyynyillä.
  Tätä varten menin yksinkertaisesti Derilan verkkosivuille ja valitsin neljän tyynyn erikoispaketin, jolloin säästin paljon rahaa.

Lisää Internetistä

Tags:
No PR, IPS, Wire

iCrowdNewswire