Falcon Drone Ervaringen Nederland (WAARSCHUWING!) Prijs, Kopen, Werkt Het?

falcon drone nederland

Falcon Drone Ervaringen heeft ronduit zijn voordelen en functies, maar er zijn enkele onmiskenbare feiten die hem een ??voorsprong geven op andere drones op de markt. Ten eerste heeft het het mogelijk gemaakt voor mensen die anders geen toegang zouden hebben tot een drone om zonder extra kosten high-display luchtfoto’s en video’s te maken. Het is niet meer nodig om een ??dronepiloot in te huren vanwege de kosten van het bezitten van een drone of het huren van een drone om hun inhoud te maken. heeft de beschikbaarheid van drones omhooggeschoten.

De Falcon drone is redelijk geprijsd en eenvoudig te bedienen door zowel een totale noob als een afgestudeerde van het American Film Institute . Dankzij de zwaartekrachtsensor is het bijna onmogelijk om tegen obstakels aan te vliegen. Deze draagbare quadcopter is uitgerust met een hoogwaardige camera en verschillende vliegmodi om aan verschillende behoeften te voldoen.

Deze Falcon Drone Ervaringen beoordeelt de functies en componenten van dit apparaat, van de opvouwbare propellers, verlichting, grootte, vliegtijd, snelheid, website en enkele niet bekendgemaakte geruchten. Uiteindelijk zul je ontdekken waarom deze drone zo gewild is bij klanten die geen gedenkwaardig moment in hun leven meer willen missen en hoeveel geld je zou kunnen besparen bij het gebruik van de Falcon Drone met een analyse van enkele zwendelrapporten.

Hoe ver kun je vliegen met een Falcon Drone?

Falcon Drone Ervaringen: De afstand waarop je een drone kunt laten neervliegen op zijn werkfrequentie. Terwijl een 5GHz-drone sneller is, zal een 2,4GHz-tegenhanger verder reizen. De enige tegenvaller is echter dat het gevoelig is voor een zwakke of onstabiele verbinding in een drukke stad.

De Falcon Drone kan zo ver vliegen als zijn frequentieband toestaat. Met een frequentie van 2,4 GHz zal hij naar verwachting een afstand van 1,6 km afleggen, maar hij kan verder gaan op voorwaarde dat er geen obstakels en lawaai zijn.

Specificaties:

Hier zijn de specificaties van de drone, want het is absoluut noodzakelijk om te weten wat je kunt verwachten voordat je Falcon Drone koopt, om niet ontevreden te zijn.

HD 1080p-camera : de videokwaliteit die de Falcon Drone biedt, is 1080p en 60 frames per seconde. Dit houdt in dat je video’s en foto’s er geweldig uit komen te zien. En hoewel dit niet overeenkomt met 4K-beeldcamera’s, voor een drone van minder dan $ 100, neem ik het.

Frequentie :  Fallcon Drone communiceren met behulp van radiogolven, gemeten in Hertz. De afstandsbediening en de drone zenden en ontvangen signalen, en hoe hoger de frequentie, hoe beter de prestaties. De frequentie van de Quad-air drone is 2,4 GHz.

Batterij : Een 3,7 volt 500mHh lithiumbatterij wordt meegeleverd met het apparaat. Het is verwijderbaar en oplaadbaar met een USB-kabel.

Gebruikstijd: bij een volledige lading heeft de drone een looptijd van ongeveer 20 minuten. Na bijna een half uur gebruik kan de gebruikte batterij vervolgens worden vervangen en nog eens 20 minuten worden gebruikt, waardoor de onderbrekingen van uw opname tot een minimum worden beperkt.

Oplaadtijd : Het apparaat zal naar verwachting na 90 minuten volledig zijn opgeladen.

WiFi-transmissie: hoewel sommige drones beperkt zijn tot Bluetooth-connectiviteit, die zeer beperkt is in de afgelegde afstand (≈ 100 m), maakt Falcon Drone gebruik van WiFi-connectiviteit.

Hoogte vasthouden : dit is een functie in drones waarmee ze op een stabiele hoogte kunnen zweven zonder input van de piloot en ongeacht externe factoren zoals wind, vochtigheid, enz.

Opvouwbare propellers : de propellers van de Falcon Drone kunnen worden opgevouwen om het apparaat verder te verkleinen bij het inpakken en vervoeren en om de bladen verder te beschermen tegen breuk of buigen.

One Key Return : wanneer uw Falcon Drone opstijgt, stelt deze de GPS-positie in als zijn thuispunt. De One key return-functie roept de drone terug naar zijn thuispunt vanaf elke plek waar hij naartoe is gevlogen.

6-assige gyroscoop en 3D-flip – functie: deze twee werken samen om de drone een rotatie van 360 graden te laten maken.

Snelheid : de Falcon Drone vliegt naar verluidt met een topsnelheid van 30 mph.

kopen

Functies

Draagbaar : mensen reizen graag licht. En terwijl andere gadgets het grootste deel van de ruimte in beslag nemen, maakt de draagbaarheid en het lichte gewicht van dit apparaat het gemakkelijk te vervoeren. Met opvouwbare propellers kunt u dit apparaat in elke ruimte sluipen, vanuit uw koffer, rugzak, slingbag, enz., zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over beschadiging.

Lichtgewicht : met een gewicht van 3,1 gram kan de drone door zowel kinderen als volwassenen worden gedragen.

Slow Motion : Slow motion is nu een toonaangevende trend in videografie. Het helpt om bepaalde momenten van je reizen en tours uit te lichten en geeft een fris gevoel aan video’s. Deze functie is beschikbaar in deze drone. En welke Tiktoker houdt niet van slow-mo?

FPV (First-person view) Mogelijkheid : First-person view op drones is de functie waarmee je het uitzicht vanuit de ogen van de drone kunt zien en het gevoel hebt dat je in de lucht zweeft, wat betekent dat je ziet wat de drone ziet direct op je smartphonescherm en leg memorabele momenten vast.

Zwaartekrachtsensoren : niet iedereen is een ervaren dronepiloot en zelfs professionals zijn gevoelig voor fouten. De zwaartekrachtsensoren detecteren een dreigende botsing op een pad of bij het landen en vermijden deze.

HD-foto’s en -video’s: wat voor nut hebben video’s en foto’s als ze van slechte kwaliteit zijn? Geniet van high-definition foto’s en video’s met 1080p en 60 fps wanneer je dit apparaat gebruikt.

Brede lenshoeken: een groot gebied afdekken met mobiele telefoons of andere apparaten kan een uitdaging zijn. Met de 120-graden groothoeklens op de Falcon Drone krijg je een beter natuurlijk panoramisch beeld, omdat de lens zich aanpast aan het zicht en de volledige locatie in één keer kan bestrijken.

Uithoudingsvermogen: Dit is geen drone die beschadigd raakt nadat hij in contact is gekomen met een obstakel. Met productie met behulp van hoogwaardige materialen, overwint het gemakkelijke schade en gaat het lang mee, waardoor het meer waar voor uw geld krijgt.

20 minuten vliegtijd: met een gemiddelde vliegtijd van 20 minuten kan deze drone met een enkele lading meerdere foto’s en videoclips maken in tegenstelling tot tegenhangers die amper meer dan 5 minuten vliegen. Voor een drone van dit formaat is de batterijduur onberispelijk.

Eén belangrijke bewerking: er kunnen gevallen zijn waarin u uw drone te ver vliegt dat deze uit het zicht raakt. De ééntoetsknop, wanneer ingedrukt, zal de drone letterlijk naar huis “bellen”, zijn vertrekpunt. Zo voorkom je dat je toestel verdwaalt, obstakels raakt of vast komt te zitten in bomen.

Alle vaardigheidsniveaus: beginner of pro, het maakt niet uit. Zelfs kinderen kunnen met de drone vliegen. Het is zo eenvoudig te bedienen, omdat het een eenvoudige installatie heeft. Je kunt je Falcon Drone drone binnen enkele minuten in de lucht hebben.

Falcon Drone-zwendel

Er zijn veel Falcon Drone wendelrapporten en recensies op internet op blogs en YouTube, en hoewel de redenen voor hun conclusies geldig zijn, komen ze uit een plaats van misvatting en verkeerde informatie. Hier zal ik verschillende redenen belichten waarom mensen de Falcon Drone een oplichterij zouden kunnen noemen.

Waar ze bestelden : Om het duidelijk te maken, het internet is onvoorspelbaar en je bent één advertentie verwijderd van het kopen van een nepproduct of het nooit krijgen van je bestelling. Je zou niet verwachten dat een namaak op dezelfde manier werkt als het origineel. U moet de Falcon Drone bestellen via de officiële website.

Vergeleken met Elite-drones : je zou uiteindelijk Falcon Drone een oplichterij noemen als je het in het licht vergelijkt met geavanceerde geavanceerde drones van de industriestandaard, zoals de Freefly Alta 8 (≈ 17.000 dollar) en AZ 4K UHD Camera Drone ( 9.000 dollar). Ze lopen in bijna elk opzicht jaren vooruit.

Al met al, weet wat u kunt verwachten: een quadcopter met een 2,4 GHz-frequentie, 1080p videoresolutie, 20-25 minuten batterijduur, bewegings- en gebarensensor, één belangrijke functie, 3D-flip, slo-mo. Dit alles voor een drone die minder dan $ 100 kost, mag er niet uitzien als oplichterij, en het is zeker het geld waard.

Falcon Drone nl

Wat wordt er bij het leveringspakket geleverd?

Ingesloten bij uw levering vindt u deze:

levering,

1 Falcon Drone

4 x steunbeschermers

1 x afstandsbediening

1 x USB-opladersnoer

2 vervangende rekwisieten

Een kleine schroevendraaier

1 x 500 mAh batterij

Is de Falcon Drone goed?

Is de Falcon Drone goed? Tot nu toe zou men met deze review al moeten kunnen beslissen of de drone geschikt voor hen is. Hoe dan ook, hier zijn de voordelen van de Falcon Drone.

Geschikt voor elk weer

Met een roestbestendig oppervlak kan de drone bij elk weer, wind of zonnig, worden gebruikt en wordt hij niet echt door de wind gedwarsboomd. Hoewel het niet aan te raden is om te gebruiken bij hevige regenval, werkt het over het algemeen prima buitenshuis.

Goed voor het maken van films

Heb je een toekomstige filmcarrière? Met deze drone kun je een goede start maken. Het kan helpen om kwaliteitsvideo’s te krijgen voor het oefenen van bewerking en videografie. Het is ook ideaal voor het maken van uitstapjes, wandelen, het strand en het vastleggen van die gedenkwaardige gebeurtenissen.

Ideaal voor vele gelegenheden

Het heeft een multifunctioneel gebruik, van evenementen op seminars, picknicks, verjaardagen of bruiloften, autorace-evenementen, visreizen, familiefeesten, enz., de Falcon Drone staat tot uw beschikking.

Betaalbare prijs

Als een Amerikaans product, hebben de fabrikanten rekening gehouden met de kwaliteit van het apparaat, terwijl ze er nog steeds niet voor zorgen dat u de bank breekt. Deze drone is goedkoper dan andere met minder functionaliteiten en wordt verzonden vanuit de Verenigde Staten.

kopen

Rijk ontwerp

Het strakke, eigentijdse ontwerp van de Falcon Drone is een kenmerk dat u niet mag missen. Het geeft het apparaat een verfijnde uitstraling en de mogelijkheid om op te gaan in elke ruimte of achtergrond.

Makkelijk te vliegen

Je hoeft geen cursus te volgen of een brevet te halen om met de drone te vliegen. Het is eenvoudig in te stellen/configureren en te vliegen. Met krachtige motoren en zwaartekrachtsensoren zou je 8-jarige deze drone in een mum van tijd in de lucht hebben, foto’s en video’s maken zonder hem te laten crashen.

Goede snelheid

Niemand wil een langzame, saaie drone. Falcon Drone heeft een goede snelheid, die kan worden aangepast afhankelijk van wie het apparaat bestuurt, en een slim besturingssysteem. Maar wees voorzichtig wanneer u net begint om te voorkomen dat u het beschadigt of, in het ergste geval, het kwijtraakt.

Terugbetalingsbeleid:

Er is een 30 dagen geld-terug-garantie op elke bestelling. Als je na het lezen van deze review de Falcon Drone koopt maar om wat voor reden dan ook niet tevreden bent, kom je binnen 30 dagen na je bestelling in aanmerking voor 100% restitutie.

De Falcon Drone-app

Een mobiele app wordt gebruikt om verbinding te maken met de drone. Op die manier wordt de cameraweergave weergegeven op uw telefoonscherm. Omdat de Falcon Drone geen extern opslagslot heeft, is dit een manier om je video’s en foto’s op te slaan. Download de app op Google Playstore of App Store, en scan de QR-code in de gebruikershandleiding voor de app-downloadlink en stapsgewijze instructies voor het koppelen van uw smartphone aan uw drone.

falcon drone kopen nederland

Veel Gestelde Vragen

Hoe lang gaat een Falcon Drone-batterij mee?

De drone is uitgerust met een 500 mAh-batterij die 20-25 minuten meegaat op een volledige lading van ongeveer 1 uur. 30 minuten.

Is Falcon Drone een goede drone?

Ondanks alles wat het biedt op het gebied van functies die in deze recensie worden benadrukt, is het absoluut een goede drone.

Hoe snel is een Falcon Drone?

De Falcon Drone heeft naar verluidt een topsnelheid van 30 mph.

Heeft de Falcon Drone GPS?

Absoluut! Het heeft GPS- en WiFi-functionaliteit.

Heeft de Falcon Drone het vermijden van obstakels?

Ja dat doet het. Met zwaartekracht- en bewegingssensoren maakt de drone het moeilijk om tegen obstakels aan te botsen.

Moet ik een Falcon Drone kopen op Amazon?

Hoewel het te koop zou kunnen zijn op websites van derden, kunnen kloondrones worden geadverteerd als de belangrijkste gadget. De beste gok om de echte legitieme Falcon Drone te krijgen, is door deze te kopen op de officiële website van het bedrijf.

Gelieerde openbaarmaking:

De links in deze productreview kunnen resulteren in een kleine commissie als u besluit het aanbevolen product zonder extra kosten aan te schaffen.

Klantengetuigenissen

Ontdek wat droneliefhebbers te zeggen hebben over Falcon Drone

– James P. | voet Myers

“Of je nu een complete beginner bent of een meer ervaren vlieger die hem nodig heeft voor zaken en media, de Falcon Drone is een ongelooflijk stukje technologie dat je video’s naar een heel nieuw niveau kan tillen.”

– Bob C. | Breckenridge, CO

“Drones worden steeds geavanceerder en dalen in prijs naarmate de tijd verstrijkt. Maar ze zijn nog steeds niet goedkoop. Het is bijna ongehoord om voor deze prijs een drone te krijgen met een camera van hoge kwaliteit die verbluffende luchtfoto’s en video’s zoals deze maakt. Dit is een van de beste drones op de markt en van grote waarde.”

 Jillian R. |  NY

“Ik heb het gevoel dat ik dit voor alles ga gebruiken. Ik heb hem minder dan een week en ik heb al vastgelegd hoe mijn dochter voor het eerst zonder zijwieltjes op haar fiets fietste, een bal vond die ze een paar weken geleden op het dak lanceerde en mijn baas hielp bij het filmen van een promotievideo voor het bedrijf. Nog niet gecrasht!”

– Rodney H. | Joliet, Illinois

“Dit weekend hebben we hem op de boot genomen en hebben we geweldige beelden gemaakt van iedereen die skiet en op het vlot rijdt! Ik kan niet wachten om het tijdens de vakantie op de familievideo te zien!”

– Dale B. | San Diego, Californië

“Ik vind het heerlijk om dit ding bij zonsopgang en zonsondergang mee naar het strand te nemen. Het geeft je echt een panoramisch uitzicht over de hele oceaan. Je ziet het echt vanuit hun perspectief. Als het ver genoeg over het water is, lijken alle mensen kleine stipjes die langs het water lopen. De lichten weerkaatsen kristalhelder op het water. De 4k is echt gaaf.”

kopen

iCrowdNewswire