Stealth Hawk Pro  Ervaringen en Prijs – Nieuwe Mini Helikopter Drone

Wat is Stealth Hawk Pro?

In het verleden waren drones onbetaalbaar duur en nauwelijks geschikt voor particulier gebruik. In de moderne tijd zijn er modellen zoals de Stealth Hawk Pro. Volgens de fabrikant is dit de eerste commercieel verkrijgbare militaire helikopterdrone. Het wordt beschouwd als een spionagedrone en is naar verluidt zeer snel en duurzaam. Zelfs sterke windstoten zouden de Stealth Hawk Pro niet mogen beïnvloeden. Zelfs in ruwe weersomstandigheden is het toestel volgens de fabrikant in staat kristalheldere beelden te leveren. Daartoe is de drone uitgerust met een echte bladbeweging. Volgens de fabrikant is de Stealth Hawk Pro bestand tegen temperaturen van -10° tot +43° C. Dit betekent dat u het het hele jaar door kunt gebruiken. Dankzij de goede kwaliteit wil de fabrikant ervoor zorgen dat uw video’s en foto’s vloeiend zijn. Het Stealth Hawk Pro-model is een van de weinige drones met een vliegtijd van ongeveer 15 m. Het kan worden gebruikt op een afstand tot 15 m. U kunt er een afstand van maximaal 120 m mee bereiken. Een groot voordeel is dat de helikopterdrone zeer stil is. Je hoort geen storende geluiden op je opnames. Daarom kan hij ook worden gebruikt voor de bewaking van gebouwen of de onmiddellijke omgeving. (In dit artikel worden links van derden gebruikt. Dit betekent dat de auteur een commissie ontvangt. De prijs van het product blijft echter gelijk).

1 26

 

Waarom heb ik deze drone nodig?

Een drone als deze is een goede keuze voor alle mensen die graag filmen en geïnteresseerd zijn in de nieuwste technologie. Maar het is ook een goede keuze voor hobbyisten, militaire fans en hobbyfilmers. Dankzij de eenvoudige bediening en de goede beschrijving in de handleiding, kunnen zelfs leken goed overweg met de Stealth Hawk Pro drone. Het vliegtuig is naar verluidt zeer multifunctioneel. U kunt de drone gebruiken om foto’s te maken op vakantie of om uw eigendom te bewaken. Een bijzonder kenmerk is dat nauwkeurige bediening mogelijk is met de RF-afstandsbediening. Een stroompositioneringscamera zorgt voor duidelijke beelden. Live videostreaming kan worden opgenomen met de camera van de helikopter. Een ander hoogtepunt is dat echte propellerbewegingen mogelijk zijn met mechanische besturing.

Veel drones hebben het nadeel dat ze geen lange vluchtduur hebben. De kracht gaat snel verloren als je vliegt. Sommige modellen leveren ook geen scherpe beelden. Ze lijken grijs of wazig. De fabrikant van Stealth Hawk Pro belooft dat zijn toestel aanvankelijk alleen door het leger werd gebruikt. Het leger wilde de beste technologie zo lang mogelijk voor zichzelf houden. De helikopterdrone werd ook lange tijd niet ter beschikking van het publiek gesteld. Aangezien het contract tussen de fabrikant en het leger is afgelopen, kunnen de kleine vliegmachines nu ook door belangstellenden rechtstreeks op de website van de fabrikant worden besteld.

De Stealth Hawk Pro helikopter drone is robuust gebouwd om een verscheidenheid aan omstandigheden te weerstaan. Ze gaan niet kapot bij de geringste weerstand. Niet voor niets vertrouwen militairen al vele jaren op de kwaliteit van de drones.

Ga hier naar de website van het product om de afgeprijsde prijzen te zien!

Stealth Hawk Pro beoordeling en aanbeveling

De kleine Stealth Hawk Pro helikopter is licht en zeer klein. Dit betekent dat u het overal mee naartoe kunt nemen. Het neemt niet veel plaats in in een tas. Het toestel weegt minder dan 35 gram. Een groot voordeel is dat je de drone zowel overdag als ‘s nachts kunt laten vliegen. Dankzij de nachtzichtmodus maakt hij ook in het donker prachtige foto’s van bovenaf. De drone is uitgerust met een 4K Ultra HD camera. Hiermee is gecodeerde Wi-Fi-transmissie ook over een grotere afstand mogelijk. Voor gebruik is geen app of smartphone nodig. De Stealth Hawk Pro is een stand-alone apparaat. De buren ondervinden geen hinder van de drone, omdat hij bijna geruisloos vliegt. Opdat niemand uw foto’s of video’s kan hacken, worden ze opgenomen met een gecodeerd signaal. Het signaalbereik van de Stealth Hawk Pro reikt tot twee kilometer. In vergelijking met andere modellen is het toestel beschikbaar tegen een relatief lage prijs. Je kunt verschillende vliegmodi gebruiken met je helikopter drone. Met de bedieningsknoppen kunt u gemakkelijk schakelen tussen de afzonderlijke standen.

 • Compact en lichtgewicht ontwerp
 • Met dag- en nachtzicht
 • Is uitgerust met een 4K Ultra HD camera
 • Biedt een lange vliegtijd
 • Geschikt voor GPS en niet-GPS visuele navigaties

— Bezoek de product website hier! —

Stealth Hawk Pro technische feiten

 • Helikopter Drone 230 x 80 mm
 • Vliegtijd: tot 15 minuten
 • Voorzien van een hoge kwaliteit stream positioneringscamera en zwaartekrachtsensor
 • R/C afstand: 100 meter
 • 3,7 Volt 600 mAH batterijen

1.1 4

Wat zijn de kwaliteitskenmerken van de Stealth Hawk Pro?

Op de website van de fabrikant vindt u geen speciale goedkeuringsmerken of onderscheidingen. Maar je zult veel informatie vinden over het leger. Vele soldaten hebben vertrouwd op de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze kleine vliegtuigen. Met hen was een rustige bewaking van de omgeving mogelijk. Het is een gemakkelijk te gebruiken model dat op veel verschillende manieren kan worden gebruikt. Het kan worden gebruikt om de meest verbazingwekkende momenten en ervaringen vast te leggen. Het toestel zou de beste opties bieden voor beginners en professionals. Voor gebruik kan de Stealth Hawk Pro drone worden opgeladen via de USB kabel. Het kan voor een groot aantal doeleinden worden gebruikt. Het kan worden gebruikt om luchtfoto’s te maken van uw vakantiebestemming of van uw eigen eigendom. Maar het kan ook gebruikt worden voor binnenvluchten in uw eigen huis. Ook al vliegt de drone relatief veilig, toch moet je hem heel voorzichtig sturen zodat hij niet tegen een muur of een kast vliegt. Surveillance is ook mogelijk met de drone. Daartoe kan hij rechtop worden geplaatst of worden gebruikt voor luchtfotografie. Een groot voordeel is dat de drone kan worden gebruikt in weer en wind.

De Stealth Hawk Pro is geen Made in Germany product. De fabrikant is gevestigd in Hong Kong. Toch is dit geen goedkoop model. Volgens de fabrikant gebruikt het leger deze drone al vele jaren om een grote verscheidenheid van gebieden te bewaken. De ultralichte batterij moet u in staat stellen lange tijd te vliegen zonder pauze. Met de USB lader, duurt het slechts 20 minuten om op te laden. Dus je hoeft niet lang te wachten om klaar te zijn voor actie. De materialen waarvan de Stealth Hawk Pro is gemaakt, zijn zeer sterk. Stoten en vallen hebben geen invloed op het toestel. De minihelikopter heeft een militair ontwerp. Aangezien de controller een bereik heeft van 120 m, kunt u hem flexibel gebruiken.

Klik hier en ontdek de huidige korting!

1.2 1

 

Algemene Stealth Hawk Pro meningen

Technisch gezien is de Stealth Hawk Pro goed uitgerust. Hij heeft een krachtige batterij, een USB-lader die u afzonderlijk kunt gebruiken en een afstandsbediening. Er is een scherm beschikbaar op de afstandsbediening. Dit zou het makkelijker moeten maken om de helikopter te besturen. Bovendien heeft hij een frontcamera om foto’s vanuit de lucht te maken. Met deze kleine helikopter kunt u 4K-video’s opnemen of live streamen. Als u automatische vluchten plant, kunt u de app gebruiken. Het enige wat je moet doen is punten op de kaart aanraken. De vlucht wordt dan automatisch uitgevoerd. De app is compatibel met een iPhone of Android-telefoon.

Veel kopers zijn enthousiast over de prestaties van de helikopter. Een koper meldt op de website van de fabrikant dat hij al jaren aan extreme sporten doet. Hij was op zoek naar een stabiele camera die ook voor de meest uiteenlopende avonturen kon worden gebruikt. De Stealth Hawk Pro heeft een compact ontwerp en is in staat om foto’s van hoge kwaliteit te maken in een groot aantal verschillende posities. Een andere koper neemt de helikopter mee op een zeiltocht. Hij is enthousiast over hoe makkelijk de helikopter te besturen is. Veel recensenten en kopers melden dat hij bijzonder heldere foto’s maakt en overal mee naartoe kan worden genomen vanwege zijn lichte en compacte ontwerp.

Bezoek de website van dit product om meer beoordelingen van klanten te zien!

 

Waar kan ik Stealth Hawk Pro bestellen?

Als u de Stealth Hawk Pro vliegende drone wilt testen, kunt u hem rechtstreeks bij de fabrikant bestellen. Op de website vindt u een bestellink waarmee u binnen een paar minuten uw bestelling kunt plaatsen. U kunt uw Stealth Hawk Pro helikopter kopen met verschillende betaalmethodes. Het is een Trusted Verified Shop, die alle gegevens veilig versleutelt. U hoeft zich geen zorgen te maken over het invoeren van uw bankgegevens. Naast de raket, kunt u een garantie van 3 jaar nemen. Als uw model tijdens deze periode defect raakt, ontvangt u onmiddellijk een vervanging van de fabrikant.

De Stealth Hawk Pro provider geeft u momenteel 50% korting. Als je vier drones bestelt, krijg je twee modellen gratis. Levering is momenteel gratis op alle bestellingen. Als u minder drones wilt, kunt u een lagere korting krijgen. Dit kan u heel wat geld besparen. Aangezien veel mensen graag hun eigen vliegende drone willen hebben, moet u vóór de bestelling nagaan of sommige mensen in uw omgeving aan de bestelling willen bijdragen. Je hebt een geld-terug garantie via de fabrikant. U hebt 14 dagen recht op terugkeer, zodat u de helikopter op uw gemak kunt uitproberen.

— Haal de beste prijs hier.

 

Wie is de leverancier van het product?

Heeft u vragen over de Stealth Hawk Pro helikopter? Dan kunt u gebruik maken van de ondersteuning van de fabrikant. Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met de fabrikant.

Adres:

Hyper Sls Ltd

1506 Loon Kee Bldg No. 267-275

Des Voeux Road

Centraal, Hong Kong

 

Homepage: https://hyperstech.com/

E-mail: mail@stealth-hawkpro.org

Telefoon: Internationaal: +44 20 3808 9234 (24 uur bereikbaar)

Er zijn momenteel geen vaste distributiepartners. U kunt de Stealth Hawk Pro drone rechtstreeks bij de fabrikant bestellen. Daartoe is op de website een link beschikbaar. De fabrikant biedt u een 14-dagen retourbeleid. Dit betekent dat u geen verkeerde aankoop zult doen, omdat u het toestel uitgebreid kunt testen.

 

Algemene informatie over het onderwerp drones

Op afstand bestuurbare helikopters en drones worden steeds meer trendy. Voor veel mensen is vliegen een droom. Aangezien niet iedereen in staat is een vliegbrevet te halen, is vliegen met een helikopter drone een goed alternatief. Op afstand bestuurbare helikopters bieden veel plezier voor kinderen en volwassenen. Veel modellen hebben interessante functies. Ze kunnen worden gebruikt bij sport of hobby voor spectaculaire vliegmanoeuvres. Het type helikopter moet altijd passen bij iemands eigen vliegvaardigheden. Niet alle modellen zijn geschikt voor beginners.

Een helikopterdrone kan duidelijke beelden leveren vanuit een groot aantal verschillende hoeken. Een van de robuuste en hoogwaardige modellen is de Stealth Hawk Pro. Vergeleken met andere helikopters, biedt het model een lange vliegtijd. Extra’s die bij een aankoop moeten worden inbegrepen zijn koplampen, een acculader en rotorbladen. Een ander belangrijk detail is het display op de afstandsbediening. Dit maakt het mogelijk om het vliegtuig perfect te besturen in de onmiddellijke nabijheid.

Helikopter drones worden meestal aangedreven door batterijen. Dit biedt het voordeel dat er geen benzine hoeft te worden gebruikt. Het toestel kan snel opgeladen worden met een USB lader. De op afstand bediende of radiografisch bestuurde helikopters zijn vaak gedetailleerde modelversies. De Stealth Hawk Pro heeft een klassieke militaire look. Dit komt omdat de vliegende drone aanvankelijk uitsluitend ter beschikking van het leger werd gesteld voor bewakingsdoeleinden. De helikopter kan grote hoogten bereiken en kan gemakkelijk worden bestuurd met behulp van een afstandsbediening. Dit is geen vliegmachine voor kinderen. Integendeel, volwassenen kunnen veel plezier beleven aan de vliegende machine. Ze zijn echter ook zeer geschikt voor serieuze hobby’s zoals zeiltochten of extreme sporten. Via de frontcamera worden dag en nacht heldere beelden geleverd. Live videostreaming is ook mogelijk met de helikopter.

Meer informatie en een gereduceerde prijs vindt u hier op de website van het product!

 

Bekende FAQ over dit product

 • V: Wat is inbegrepen in de Stealth Hawk Pro drone kit?
 • A: Bij één bestelling ontvangt u de drone, hoofdrotorbladen, achterrotors, batterijniveau-indicator, HD-camera van hoge kwaliteit, verwijderbaar batterijcompartiment, handleiding, bedieningspaneel, opbergtas en USB-kabel.
 • V: Waarom is het zo populair?
 • A: De Stealth Hawk Pro helikopter heeft een aantrekkelijk ontwerp. Er wordt gezegd dat het een van de beste modellen is die momenteel verkrijgbaar zijn. De besturing is naar verluidt zeer eenvoudig, zodat zelfs niet-professionals er goed mee overweg kunnen. Vergeleken met andere drones biedt het Stealth Hawk-model een goede luchtstabiliteit. Veel kopers zijn ook enthousiast over de bijna geruisloze vluchtprestaties. De vliegende drone is dus niet storend voor de buren tijdens een rondvlucht.
 • V: Wat zijn de kenmerken van de helikopterdrone?
 • A: Het Stealth Hawk Pro-model is verkrijgbaar in donkere kleuren. Er wordt gezegd dat het een hoge stabiliteit heeft tijdens de vlucht. Door zijn lichte gewicht is de drone gemakkelijk te vervoeren. Het vliegtuig is uitgerust met sensoren om botsingen te vermijden. Met de hoogwaardige camera kunt u scherpe foto’s van de omgeving maken.

Disclaimer

Dit is een advertentie en geen echt nieuwsartikel, blog of update over consumentenbescherming. Dit bericht is alleen voor informatieve doeleinden. De informatie vormt geen advies, noch een aanbod tot aankoop.

Elke aankoop naar aanleiding van dit bericht is op eigen risico. Dit product is niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van welke ziekte dan ook. Raadpleeg een gezondheidsdeskundige alvorens een dergelijke aankoop te doen. Elke aankoop die via deze link wordt gedaan, is onderworpen aan de uiteindelijke voorwaarden van de website waarop het product wordt verkocht. Er wordt geen enkele verantwoordelijkheid, direct of indirect, aanvaard voor de inhoud van deze publicatie. Neem rechtstreeks contact op met de verkoper van het product.

Het verhaal op deze pagina en de persoon in het verhaal zijn geen echt nieuws. Dit verhaal is veeleer gebaseerd op de resultaten die zijn bereikt door sommige mensen die deze producten hebben gebruikt. De in het verhaal en het commentaar getoonde resultaten zijn illustratief en geven mogelijk niet de resultaten weer die u met deze producten bereikt.

Affiliate Disclaimer

Dit bericht bevat affiliate links, wat betekent dat het auteursteam producten en diensten aanbeveelt die zij zelf hebben gebruikt of goed kennen, en een commissie kunnen ontvangen als u deze ook koopt (zonder extra kosten voor u).

Disclaimer voor getuigenissen

De getuigenissen op deze website zijn afkomstig van echte gebruikers van onze producten en/of diensten en werden ons op verschillende manieren bezorgd. Zij werden vrijwillig verstrekt en er werd geen vergoeding aangeboden of gemaakt. De resultaten zijn mogelijk niet typerend en kunnen niet worden gegarandeerd.

Handelsmerk disclaimer

Onze occasionele verwijzingen naar namen, merken, producten en handelsmerken en logo’s van derden zijn op geen enkele wijze bedoeld om het bestaan van een licentie, goedkeuring, verwantschap of enige relatie tussen ons en dergelijke respectieve eigenaars van derden uit te drukken of te impliceren. Het gebruik van namen of logo’s van derden dient uitsluitend ter illustratie.

iCrowdNewswire