YK 14.9.20 (IPS) Qatar syyttää YK:n kansainvälisessä tuomioistuimessa Arabiemiraatteja qatarilaisten syrjimisestä. Qatar vetoaa kansainväliseen sopimukseen rotusyrjinnän kaikkien muotojen hävittämisestä.

Taustalla on vuosi 2017, jolloin Saudi-Arabia, Bahrain ja Egypti katkaisivat diplomaattiset suhteena Qatariin väittäen sen tukevan terroristiryhmiä. Nyt Qatar väittää, että Arabiemiraateista on karkotettu qatarilaisia vain kansallisuuden perusteella. Arabiemiraatit syyllistyi qatarilaisten ihmisoikeuksien loukkaamiseen, […]


  
                     Login:
                   Password:
       

Once your username and password have been activated, you may change your password at any time here.

If you do not yet have a username and password, please go to SUBSCRIBE

If you were a subscriber from another ips site and your password doesn't work, please try the word "password" with your username. You can change your password here.

If you have any kind of problem please contact us at help@ipsnews.net

 

Comments are closed.