Qatar syyttää Arabiemiraatteja rasismista

YK 14.9.20 (IPS) Qatar syyttää YK:n kansainvälisessä tuomioistuimessa Arabiemiraatteja qatarilaisten syrjimisestä. Qatar vetoaa kansainväliseen sopimukseen rotusyrjinnän kaikkien muotojen hävittämisestä. Taustalla on vuosi 2017, jolloin Saudi-Arabia, Bahrain ja Egypti katkaisivat diplomaattiset suhteena Qatariin väittäen sen tukevan terroristiryhmiä. Nyt Qatar väittää, että Arabiemiraateista… Continue Reading


  
                     Login:
                   Password:
       

Du behöver ett aktiverat användarnamn och lösenord för att läsa artikeln. Om du redan har det, kan du ändra dem här.

Om du ännu inte har något användarnamn och lösenord, gå till SUBSCRIBE

Om du har problem med din inloggning, vänligen kontakta IPS Sverige på sweden@ipsnews.net

Samira Sadeque