Zijn Nuubu Pleisters bij Kruidvat, Etos of Holland en Barrett te koop?

Nuubu IPS

Nuubu pleisters zijn een nieuw en innovatief product om gifstoffen uit het lichaam te verwijderen en de algemene gezondheid en het welzijn te verbeteren. 

Nu de pleisters steeds populairder worden, vragen veel klanten zich af of zij Nuubu ook bij drogisterijen als Kruidvat, Etos of Holland en Barrett kunnen kopen. 

Momenteel is dat niet het geval. De beste manier om Nuubu pleisters te kopen is via de officiële website:

Tip: klik hier om naar de officiële winkel van Nuubu te gaan >>

(Opmerking: dit artikel bevat affiliate links. Dit betekent dat de auteurs een commissie krijgen als je via de link iets koopt. Jij betaalt niets extra.)

Wat zijn Nuubu voetpleisters?

Nuubu detox voetpleisters zijn gemaakt van natuurlijke geneeskrachtige planten en kruiden en zijn geschikt om het lichaam te ontgiften en om een goede gezondheid te ondersteunen. De pleisters worden gemaakt met een traditionele formule die in het oude Japan is uitgevonden om pijn in het lichaam te verzachten. Deze speciale formule is verantwoordelijk voor de gezondheidsvoordelen van de pleisters.

Er zijn veel pleisters die erop gericht zijn te ontgiften en de bijbehorende symptomen te bestrijden, maar de Nuubu detox voetpleisters richten zich ook op de behandeling van de onderliggende oorzaak van deze gezondheidsproblemen. De pleisters kunnen ook verlichting geven bij constipatie, vermoeidheid en slaperigheid.

Tip: U kunt hier goedkoop Nuubu voetpleisters bestellen >>

Hoe werken de Nuubu pleisters en wat zijn de voordelen?

Nuubu detox pleisters helpen in de eerste plaats om het lichaam te ontdoen van gifstoffen. Deze gifstoffen zijn het gevolg van vervuiling, slechte voeding of algemene negatieve milieufactoren en kunnen leiden tot symptomen als voortdurende hoofdpijn, gewichtstoename, slapeloosheid, concentratieproblemen of spierpijn.

De Nuubu detox pleisters helpen het lichaam om gifstoffen af te voeren. Ze worden op de acupunctuurpunten van de voeten geplaatst, waar de ingrediënten het lichaam binnenkomen en helpen bij het loslaten van gifstoffen. 

Volgens de fabrikant kunnen de Nuubu pleisters helpen bij de volgende symptomen:

Verminder stress:

Een veel voorkomend symptoom van gifstoffen in het lichaam is verhoogde stress. Nuubu pleisters kunnen stress bestrijden door opgehoopte gifstoffen te verwijderen.

Verbeter de slaapkwaliteit:

Aangezien de Nuubu detox voetpleisters stress bestrijden, kunnen de gebruikers ook een verbetering van de slaapkwaliteit ervaren.

Angst verlichten:

De Nuubu detox voetpleisters kunnen helpen een gevoel van rust te creëren en angst te verminderen.

Gezonde bloedsomloop:

Zere benen, koude handen en voeten, vermoeidheid en spierkrampen kunnen allemaal veroorzaakt worden door een slechte bloedcirculatie. Het gebruik van Nuubu detox pleisters kan de algehele bloedcirculatie verbeteren en helpen deze symptomen te verlichten.

Voor wie zijn de Nuubu detox pleisters geschikt?

Nuubu pleisters zijn in de eerste plaats bedoeld voor mensen die hun lichaam willen ontgiften en schadelijke stoffen snel en over een langere periode willen verwijderen. Ze zijn geschikt voor volwassenen. De pleisters zijn een gezond alternatief voor dure detoxkuren en kunnen gemakkelijk thuis gebruikt worden. 

Tip: U kunt hier goedkoop Nuubu voetpleisters bestellen >>

Ingrediënten van de pleisters

Wat de Nuubu pleisters zo bijzonder maakt, zijn de unieke actieve bestanddelen en de samenstelling van die actieve bestanddelen. De Nuubu detox voetpleisters zijn gemaakt van vele natuurlijke planten en kruiden die al eeuwenlang gebruikt worden om het lichaam te ontgiften. De meeste van deze ingrediënten komen uit de bergen van Oost-Azië. De pleisters bevatten de volgende ingrediënten:

Moerasanemoon (Houttuynia Cordata)

Moerasanemoon is een geneeskrachtige plant die het meest populair is in het Aziatische deel van de wereld, vooral in Vietnam, China, Japan, Manipur en Korea. De plant is vooral populair, omdat er ongelooflijke geneeskrachtige voordelen aan de plant worden toegeschreven. Moerasanemoon kan gebruikt worden om het lichaamssysteem te ontgiften, vanwege zijn antibacteriële en antivirale eigenschappen.

Japanse wollige mispel

De Japanse wollige mispel is een groenblijvende boom met een groeihoogte van 7 tot 12 meter. Van de bladeren wordt gezegd dat ze de afscheiding van lichaamsvloeistoffen bevorderen en tegelijkertijd slijmoplossend en hoeststillend werken.

Bamboe azijn

In Japan wordt bamboe azijn vaak verdund en gebruikt als een conditioner voor huid en haar. Men zegt dat bamboe azijn veel gezondheidsvoordelen heeft, zoals het verwijderen van voetengeur, het verzachten van de huid, het verlichten van jeuk en insectenbeten en het verbeteren van de bloedsomloop.

Vitamine C

Vitamine C is een belangrijke voedingsstof voor ons lichaam. Het is vooral bekend voor de versterking van ons immuunsysteem. Echter, het kan veel meer dan dat. Vitamine C heeft enorme antioxiderende eigenschappen en kan de genezende krachten van het lichaam ondersteunen. 

Andere ingrediënten in de pleisters zijn:

  • Anion,
  • Toermalijn,
  • Dextrine.

Hoe gebruikt u de Nuubu pleisters?

Nuubu detox pleisters zijn gemakkelijk en handig in gebruik. Voordat u de pleisters aanbrengt, moet u uw voeten goed schoonmaken en afdrogen. U kunt de pleisters dan op het midden van uw voetzool plakken, met de zachte kant eerst. De pleisters blijven 6 tot 8 uur op uw huid zitten.

Aangezien de pleisters niet met water in aanraking mogen komen, kunt u ze het beste ‘s nachts aanbrengen. Daarna kunt u de pleisters gewoon verwijderen en uw voeten grondig wassen.

Risico’s en bijwerkingen

Als de pleisters goed en correct gebruikt worden, zijn er geen bijwerkingen of risico’s te verwachten. Tot nu toe zijn er geen meldingen van bijwerkingen van gebruikers geweest. Echter, als u allergisch bent voor één of meer ingrediënten, dan moet u voor gebruik uw arts raadplegen.

Zijn Nuubu pleisters verkrijgbaar bij apotheken of drogisterijen, zoals Kruidvat, Etos of Holland en Barrett?

Nu de Nuubu pleisters steeds populairder worden, vragen veel consumenten zich af of zij ze pleisters kunnen kopen bij drogisterijen, zoals Kruidvat, Etos of Holland en Barrett, of bij apotheken. 

Op dit moment is dat niet het geval. De beste plaats om Nuubu te kopen is op de officiële website.

Wat is de prijs van de pleisters?

De prijs van Nuubu pleisters op de officiële website van de fabrikant hangt af van de verpakkingsgrootte en de bestelhoeveelheid. Tien detox voetpleisters kosten 17,95 euro. De meest populaire variant met veertig pleisters is verkrijgbaar voor een prijs van 55,96 euro. Er zijn ook regelmatig prijsacties.

Nuubu Patch FAQ

Wat zijn de voordelen van Nuubu pleisters?

Nuubu detox pleisters zijn een gemakkelijke en handige manier om het lichaam te ontdoen van gifstoffen. Ze zijn gemaakt van natuurlijke kruiden en geneeskrachtige planten.

Wat zijn de nadelen en risico’s?

Tot nu toe zijn er geen bevindingen over bijwerkingen of risico’s. 

Kunt u Nubu pleisters in de apotheek kopen?

Nee, u kunt Nuubu momenteel niet in de plaatselijke apotheken kopen of bij de online apotheken bestellen.

Kunt u Nuubu detox pleisters kopen bij drogisterijen (Kruidvat, Etos, Holland en Barrett)?

Nee, drogisterijen, zoals Kruidvat, Etos of Holland en Barrett, hebben momenteel ook geen Nuubu in het assortiment. De beste plaats om de pleisters te kopen is via de officiële winkel van de fabrikant:

Tip: klik hier om naar de officiële winkel van Nuubu te gaan >>


Mededeling aan affiliate:

Er staan affiliate links in dit artikel. Dit betekent dat de auteurs een commissie krijgen als u via de link een verkoop doet. Er zijn dus geen extra kosten voor u.

Disclaimer:

De inhoud van dit artikel is naar ons beste weten onderzocht en gemaakt. Wij kunnen echter niet garanderen dat de informatie up-to-date is, want die kan op korte termijn door de fabrikant gewijzigd worden. De inhoud is louter informatief en vormt geen medisch advies. Aankopen via links in dit artikel gebeuren op uw eigen risico en zijn onderworpen aan de voorwaarden van de verkoper. De auteurs aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor deze

iCrowdNewswire