PRIMA GEWICHTSVERLIES NL PILLS {NEDERLAND} – 100% ZEKER EN VEILIG DIEET [SCAM BLOOTGESTELD] & WAAR TE KOOP?

Prima Weight Loss Pills:  Door elke dag drie tabletten van Prima Weight Loss Pills te nemen, beweren ze dat ze vetverlies helpen verminderen met weinig extra inspanning. Op basis van de Prima Weight Loss Pills-website hebben ze meer dan 350.000 flessen verkocht, waardoor het een van de meest verkochte dieetpillen op internet is.

Klik hier en bezoek de officiële website van Prima!

Presteren Prima Weight Loss Pills echt? Is het gewoon weer een dieetpil die oplichterij is? Leer alles wat u op dit moment moet weten over Prima Weight Loss Pills en over de effecten ervan.

Wat zijn Prima Weight Loss-pillen?

Prima Afslankpillen, ook wel aangeduid onder het handvat BioPlus Slim Pro is een afslanksupplement gemaakt door BioPlus Nutrition. Het supplement is verkrijgbaar tegen prijzen van ongeveer $ 49 voor een fles.

prima weight special offer today uk de at ch ie

De fles die bij Prima Weight Loss Pills wordt geleverd, heeft 90 capsules. Het wordt aanbevolen om elke dag drie capsules in te nemen om vet te verminderen. Het supplement beweert enorme voordelen te bieden zonder dat inspanning, dieet of lichaamsbeweging nodig is. Neem gewoon drie capsules, waarna je snel afvalt.

Volgens Prima Weight Loss kunnen gebruikers 71 pond verliezen in slechts 12 weken als ze Prima Weight Loss Pills nemen. Prima Weight Loss Pills beweert dat meer dan 350.000 klanten deze dieetpil hebben gekocht en zijn afgevallen.

De belangrijkste ingrediënten in De belangrijkste ingrediënten in de Prima Weight Loss Pills-formule omvatten geconjugeerde linolzuren (CLA) en probiotica en Garcinia Cambogia. Samen zouden deze ingrediënten kunnen beweren dat ze iedereen helpen om zonder enige moeite aanzienlijk gewicht te verliezen.

(OFFICILE DEAL) Klik hier en bestel Prima via de officiële online winkel.

Wie heeft Prima-pillen voor gewichtsverlies uitgevonden?

Een man die Prima Weight Loss Pills ontwikkelde, genaamd Ben Woodcock, een medisch onderzoeker met meer dan 20 jarenlange ervaring. Ben beweert dat hij wetenschappers en artsen heeft geholpen bij het maken van baanbrekende medische doorbraken. Met zijn medische ervaring creëerde Ben Prima Weight Loss Pills als een eenvoudige en effectieve remedie voor gewichtsverlies.

Ben was gedreven om Prima Weight Loss Pills te starten na een gênant incident met zijn dochter in de kerk. Haar dochter van Ben had overgewicht. De pastoor van de kerk verzocht de dochter van Ben om hem te vertellen of ze zwanger was voor de hele gemeente. Het was een van de meest gênante gebeurtenissen in haar hele leven.

Ben was vastbesloten om zijn dochter te helpen. Gebruikmakend van zijn jarenlange ervaring in de geneeskunde, creëerde Ben een dieetmedicijn waarmee zijn dochter gewicht kon verliezen zonder inspanning, dieet of lichaamsbeweging.

Ben creëerde de dieetpil op basis van “een oud Indonesisch dagelijks ritueel van 30 seconden om wakker te worden.” Na een grondige zoektocht naar methoden om van over de hele wereld af te vallen, stuitte Ben op een speciaal kruidenextract dat wordt gebruikt in traditionele Indonesische behandelingen. Dit kruidenextract is de sleutel tot snel en gemakkelijk afvallen.

Ben beweert dat zijn dochter 71 pond is afgevallen door de formule te nemen en haar op verschillende manieren gezonder te maken. Dit is hoe zijn dochter haar ervaring beschrijft, volgens hun officiële Prima Weight Loss Pills-site:

“In 12 weken viel ik een enorme 71 pond af, verhoogde mijn energieniveau en metabolisme en verbeterde mijn immuunsysteem aanzienlijk dankzij deze unieke en extreem krachtige volledig natuurlijke ochtendroutine van 30 seconden!”

Bens dochter beweerde niet te sporten en ze beweerde niet dat ze haar calorieën zou beperken of zich aan een dieet zou houden. Ben beweert zelfs dat zijn oplossing resulteerde in “geen diëten meer en geen overdreven oefeningen meer”.

Geïnspireerd door de prestaties van zijn dochter, besloot Ben zijn dieetpil aan de wereld te verkopen, in de vorm van Prima Weight Loss Pills.

Wat is Prima Weight Loss Pills Work?

Prima Weight Loss Pills gebruikt 30 seconden van een Indonesisch ritueel om problemen met gewichtsverlies aan te pakken. Het Indonesische ritueel is gericht op het gebruik van Garcinia Cambogia. Garcinia cambogia, ook wel Malabar Tamarinde genoemd, is een vrucht die van nature in Zuidoost-Azië wordt gekweekt. Het is de afgelopen tien jaar enorm populair geworden vanwege de beweringen over voordelen voor gewichtsverlies.

Als u elke dag de Garcinia cambogia die in Prima Weight Loss Pills zit, inneemt, valt u in slechts drie maanden 71 pond af. Bovendien, zoals we eerder zeiden, beweert Ben dat zijn dochter andere gezondheidsvoordelen had door het gebruik van Prima Weight Loss Pills, zoals een betere immuniteit en hogere energieniveaus.

Garcinia cambogia-extracten zijn rijk aan een natuurlijk voorkomende verbinding die bekend staat als hydroxycitroenzuur (HCA). Deze verbinding, die van nature voorkomt, is in verband gebracht met een aantal voordelen. Bepaalde onderzoeken hebben aangetoond dat HCA ervoor kan zorgen dat uw lichaam geen nieuwe vetten aanmaakt. Studies hebben ook aangetoond dat HCA de eetlust vermindert.

Je lichaam maakt hormonen aan die je vertellen wanneer het honger heeft en wanneer je vol zit. Wanneer uw hormoonspiegels scheef zijn en uw lichaam niet in staat is om te bepalen wanneer het tijd is om te stoppen met eten. Hormonen zoals ghreline spelen een belangrijke rol bij het beheersen van de eetlust. U kunt uw eetlust beheersen door hormonen onder controle te houden en bijgevolg uw voedselinname te verminderen.

Prima Weight Loss Pills hebben ook ingrediënten in andere dieetpillen die online beschikbaar zijn, zoals geconjugeerde linolzuren, druivenpitextract, macawortel, paprika en zoethout. Deze ingrediënten kunnen helpen om de vetverbrandende eigenschappen van Garcinia Cambogia te verbeteren, waardoor ze zogenaamd helpen om nog meer gewicht te verliezen.

Voor het grootste deel geeft Ben beperkte andere details over hoe zijn formule werkt of de ingrediënten in de formule. Ben beweert herhaaldelijk dat zijn dieetpil een snel gewichtsverlies is zonder inspanning, diëten of zelfs sporten. Maar hij biedt slechts een paar details over de ingrediënten in Prima Weight Loss Pills waarmee u van deze voordelen kunt genieten.

(LAAGSTE PRIJS ONLINE) Klik hier om Prima Weight Loss te kopen voor de laagste prijs in Nederland en België

Prima Weight Loss Pills Ingredients

Prima Weight Loss Pills verstrekt de ingrediëntenetiketten niet vooraf en het bedrijf geeft geen informatie over de doseringen, ingrediënten, additieven of andere ingrediënten in de formule.

We hebben een basiskennis van enkele ingrediënten die worden gebruikt in Prima Weight Loss Pills en algemene ingrediënten die in verschillende dieetpillen worden aangetroffen. De fabrikant heeft echter besloten om het etiket en de doseringsinformatie van het ingrediënt en andere details niet online te onthullen.

De meeste dieetpillen hebben de reputatie trots te zijn op de doseringen. De meest populaire Garcinia Cambogia-supplementen op Amazon hebben bijvoorbeeld doses van 1000 mg tot 1500 mg per portie. Veel van hen bevatten ook bepaalde hoeveelheden HCA, het actieve ingrediënt in Garcinia Cambogia. Een hoogwaardige Garcinia Cambogia dieetpil heeft 60% HCA per gram.

De makers van Prima Weight Loss Pills maken de hoeveelheid HCA binnen de Garcinia Cambogia-formule niet bekend, noch vermelden ze de andere componenten of doses die op hun website worden vermeld. Het is de moeite waard om het ondersteuningsteam te bellen om te vragen of ze de volledige lijst met ingrediënten kunnen verstrekken.

Wat we wel weten over Prima Weight Loss Pills is dat het bestaat uit een deel van de volgende elementen:

  • Geconjugeerd linolzuur (CLA)
  • Garcinia Cambogia
  • Lactobacillus acidophilus en andere probiotica
  • Druivenpitextract
  • Capsicum
  • Eleuthero
  • Zoethout

Het is onduidelijk hoeveel van de ingrediënten in Prima Weight Loss Pills zijn. Er is ook een mogelijkheid dat Prima Weight Loss Pills alleen geconjugeerde linolzuren en probiotica bevat, aangezien dit de twee componenten zijn waar Ben in het begin het meest over heeft gedebatteerd.

Wetenschappelijkbewijs

Ben Woodcock, de man die Prima Weight Loss-pillen bedacht, beweert een gecertificeerde medische professional te zijn. Zoals u op de verkooppagina kunt zien, is Ben Woodcock’s naam Ben Woodcock slechts een pseudoniem dat wordt gebruikt voor reclame- en marketingdoeleinden. Daarom weten we niet hoe de eigenlijke maker heet. Ben is een medisch onderzoeker die al twintig jaar samenwerkt met wetenschappers en artsen. Ben beweert echter dat hij de kennis uit medisch onderzoek heeft gebruikt om Prima Weight Loss Pills te ontwikkelen. Het is mogelijk om te concluderen dat dit een echte medisch onderzoeker is die zijn identiteit niet wilde prijsgeven.

Helaas heeft Ben geen klinische studies met betrekking tot Prima Weight Loss Tablets afgerond of zijn bevindingen gepubliceerd in een peer-reviewed tijdschrift.

Ben heeft de formule getest met zijn familieleden en merkte opmerkelijke resultaten op bij het afvallen. Haar dochter viel 71 pond af, slechts 12 weken na het gebruik van Prima Weight Loss-pillen.

De formule werd getest met zijn familieleden, Ben probeerde zijn formule uit op vrijwilligers van zijn kerk. Volgens Ben verloren dertig vrijwilligers na slechts twee weken gebruik van zijn formule 1122 pond. Dit is een gemiddelde van 37,4 lbs per persoon. Als de resultaten werden geregistreerd in hetzelfde tijdsbestek van 12 weken als zijn kind, is het ongeveer 3,125 pond per week. Dit zou te hoog zijn, maar niet ongebruikelijk voor mensen met obesitas. De meeste onderzoeken suggereren dat u elke week ongeveer 1% lichaamsvet verliest om een ??gezonde gewichtsvermindering te bereiken. Een persoon van 300 pond kan elke week ongeveer 3 pond verliezen.

Er is geen bewijs dat Ben de formule ooit op een persoon heeft getest om de effectiviteit of veiligheid te bepalen. Zoals we al zeiden, Ben is eigenlijk geen persoon. Hij is een acteur die wordt betaald om Prima Weight Loss Pills te steunen. Ben heeft misschien geen kennis van medicijnen of formeel onderwijs. De persoon achter de façade kan een expert zijn op het gebied van gewichtsverlies. De producenten van Prima Weight Loss Pills beweren niet dat ze een adviserend panel van artsen hebben of beweren dat hun formule in een laboratorium is getest om doseringen te bevestigen.

Het is mogelijk dat bepaalde ingrediënten matig kunnen helpen bij die doelstellingen voor gewichtsvermindering in combinatie met een dieet en lichaamsbeweging. Maar er is geen enkel bewijs dat u drie tot zes pond per week zult verliezen als u Prima Weight Loss Pills gebruikt zonder dieet of lichaamsbeweging.

Garcinia cambogia-extract wordt het afgelopen decennium veel gebruikt om te helpen bij het afvallen. In deze studie, die werd gepubliceerd in de Journal of Obesity, keken onderzoekers naar de effecten van suppletie met Garcinia Cambogia. Onderzoekers erkenden dat het mogelijk was dat de hydroxycitroenzuren (HCA) in Garcinia-extract een “gewichtsverlager” zouden kunnen zijn. Na het bekijken van een groot aantal onderzoeken naar de stof, zagen ze een lichte maar statistisch significante toename van het gewichtsverlies in vergelijking met de placebo. Onderzoekers hebben ontdekt dat het nemen van een supplement met Garcinia cambogia kan resulteren in 0,88 kg minder gewichtsverlies (ongeveer 1,9 gewichtsverlies) vergeleken met een gelijkwaardige placebo.

Veel mensen nemen elke dag supplementen met geconjugeerd linolzuur (CLA) om af te vallen. CLA wordt jarenlang bestudeerd om de effecten op gewichtsverlies en andere voordelen te bepalen. In de studie van 2019, gepubliceerd in Nutrients, ontdekten onderzoekers dat CLA “het vermogen heeft om kanker, obesitas en atherosclerose te bestrijden.”

Een slechte darmgezondheid kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen. Probiotische supplementen kunnen helpen. In de studie van 2020 namen de deelnemers een probiotisch supplement dat zes maanden lang elke dag 50 miljard kolonievormende eenheden (CFU’s) in probiotische bacteriën bevatte, zonder hun dieet en levensstijl te veranderen. Na zes maanden onderzoek ontdekten onderzoekers dat probiotica “aanzienlijk gewichtsverlies” veroorzaakten, waardoor deelnemers gedurende de zes maanden ongeveer 1,3 kg (2,9 kilogram) meer verloren dan de controlegroep.

Er is geen evidence-based onderzoek om alle beweringen van de Prima Weight Loss Pills-website te ondersteunen, maar het is ook mogelijk dat bepaalde ingrediënten in Prima Weight Loss Pills kunnen helpen bij het afvallen als ze in voldoende hoge doses worden gebruikt. Helaas geeft Prima Weight Loss Pills op dit moment de ingrediëntenlijst niet online weer, waardoor de doseringen worden onthuld, maar telefonisch contact met de klantenservice kan uw zorgen oplossen. De makers van Prima Weight Loss Pills beweren dat hun product kan resulteren in tot 3 tot 6 kilogram gewichtsverlies per week, zonder dieet of lichaamsbeweging.

Prima Gewichtsverlies Pillen Prijzen

Prima Gewichtsverlies Pillen kost $49 voor een fles, maar de prijzen dalen tot slechts $33 per fles wanneer u meerdere flessen koopt.

De prijzen zijn als volgt onderverdeeld op de officiële site:

Fles voor 1 maand (1 fles) $ 49 + gratis verzending in de VS

Drie maanden drie flessen (3 flessen) $ 117 plus gratis verzending in

de VS Container voor 6 maanden (6 flessen) Prijs: $ 198 plus GRATIS verzending in de VS.

Elke fles bevat 90 capsules. Het wordt aanbevolen om elke dag drie capsules van Prima Weight Loss Pills in te nemen om kilo’s kwijt te raken.

prima weight loss get it now in germany uk

Prima Weight Loss Restitutiebeleid

Prima Weight Loss Pills worden geleverd met een geld-terug-garantie van 60 dagen. Na 60 dagen kunt u een gedeeltelijke vergoeding aanvragen.

Het is niet nodig om het product terug te sturen naar de fabrikant om deze terugbetalingsprocedure te starten. Neem binnen de 60 dagen na uw aankoop contact op met het bedrijf via e-mail of telefoon.

iCrowdNewswire